Bine ati Venit!

In anul 1998 a fost deschisa prima statie de distributie carburant ALASCOM in Buzau. Pe parcursul anilor statia a suferit diverse modificari si imbunatatiri, iar la sfarsitul anului 2009 a trecut printr-o campanie de rebranding total si a fost adusa la standarde europene.

Statia ALASCOM ofera mai mult decat carburant, ea este un adevarat centru multifunctional de servicii. In magazinul ALASCOM poti cumpara aproape orice produs doresti: consumabile pentru autoturism, produse cosmetice, alimente, sucuri si bauturi alcoolice dar si diverse cadouri precum jucarii pentru atunci cand trebuie sa ajungi la o petrecere si singurul loc NON-STOP pe care il cunosti la ora evenimentului este magazinul ALASCOM.

Serviciile oferite in statia noastra au fost dezvoltate pentru a veni in intimpinarea nevoilor clientilor ALASCOM, persoane active care doresc sa rezolve mai multe sarcini cotidiene intr-un singur loc, cu maximum de confort economisind timp si resurse. In acest scop am creat si Spalatoria Auto ALASCOM, o spalatorie care respecta, la fel ca si statia de carburant, normele europene de mediu.