Sustine Agricultura

ALASCOM sprijina afacerea ta! Alaturi de Societate, Companii, Oameni şi Mediu

Stim ca e dificil sa conduci o afacere, stim cum e atunci cand esti peste masura de aglomerat si stim ca orice sprijin in gestionarea activitatilor este mereu bine-venit. De accea ne-am hotarat sa venim in sprijinul tau si al afacerii tale!

ALASCOM si-a inceput activitatea in 1998 cand a deschis prima statie de distributie a carburantului în Buzau. Apoi, în 2009, ALASCOM a trecut printr-o campanie de rebranding, fiind adusa la standardele europene.

Încercand sa satisfaca un numar cat mai mare de servicii pentru clientii sai, ALASCOM a devenit un adevarat centru multifunctional de servicii. Astfel, în cadrul magazinelor si statiilor de alimentare pot fi gasite mai multe produse, printre care: consumabile pentru autoturism, produse cosmetice, alimente, sucuri si bauturi alcoolice, dar si diverse cadouri precum jucarii pentru momentele in care trebuie sa ajungi la o petrecere si singurul loc NON-STOP pe care il cunosti la ora evenimentului este magazinul ALASCOM. In plus, avem si spalatorie auto. Si pentru a nu te plictisi cat timp astepti ca masina ta sa fie gata de drum, iti punem la dispozitie un restaurant unde poti manca atat gustari, cat si preparate clasice romanesti.

Acesta este motivul pentru care ALASCOM vine din nou in sprijinul tau si al afacerii tale cu o noua OFERTA SPECIALA: gata cu grija alimentarii cu combustibil a vehiculelor tale! Aducem combustibilul la tine acasa pe o perioada de 4 ani! In plus, primesti un rezervor in care poti depozita pana la 9000 L de combustibil si o pompa de alimentare! Toate acestea GRATUIT!

ALASCOM este prima benzinarie din Romania care ofera agricultorilor si fermierilor din Romania posibilitatea Stergerii de pe lista de sarcini a alimentarii cu combustibil a vehiculelor. Cum vom face acest lucru? Simplu: aducem benzinaria pe proprietatea ta! Iar totul se rezolva în 3 paşi:


Nu-i aşa ca e simplu?

Si pentru a te convinge ca aceasta OFERTA este una care nu trebuie ratata, iata cateva informatii despre rezervorul pe care il oferim GRATUIT:

Rezervor suprateran cu cuva de retentie 9.000L:

In plus, pentru ca esti un om practic, ne-am gandit ca vei avea nevoie si de o pompa, asa ca vei primi una tot GRATUIT! O pompa diesel, cu afisaj electronic de 3 cifre si debit de 56 l/min.

Pentru mai multe detalii despre oferta si despre modalitatile de intrare in posesia rezervorului si a pompei, contacteaza-ne!